Φρουτεμπορική ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ

 

ΚΕΝΤΡΙΚΟ:

Μουσουργού Καψάσκη,

Ζάκυνθος 29100

t: 26950 27672, 41534, 41536 f: 26950 45901

e: tsoukalas.oe@gmail.com

 

 

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:

Καμάρα Αγ. Λαζάρου,

Ζάκυνθος 29100

t: 26950 27898, e: tsoukalas.oe1@gmail.com

 

      Στις μέρες μας, όπου όλα επανεξετάζονται, συγκρίνονται και αξιολογούνται, η εταιρεία μας με υπευθυνότητα και άριστη γνώση της αγοράς αλλά και της ευρύτερης οικονομίας, είναι εδώ, πάντα στο πλευρό του επιχειρηματία και της επιχείρησης στηρίζοντας τον, κάτω από τις καλύτερες εμπορικές συμφωνίες.

    Η εταιρεία μας με επίσημα πλέον κατοχυρωμένο το εμπορικό της σήμα, Φρουτεμπορική ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, ξεκινώντας πριν από 33 χρόνια και με έδρα, επί της Μουσουργού Καψάσκη, κατάφερε αμέσως να εδραιωθεί αφού στόχος δεν ήταν μόνο να καλύψει τη ζήτηση της τοπικής αγοράς, αλλά πάνω απ’ όλα να την αναβαθμίσει & να την εμπλουτίσει παρέχοντας μια πλούσια γκάμα προϊόντων ελληνικών και εισαγωγής. Ταυτόχρονα όμως δεν έπαψε ποτέ να επενδύει στα τοπικά Zακυνθινά προϊόντα, στηρίζοντας ως επί το πλείστον τους ντόπιους παραγωγούς ενισχύοντας την οικονομία του τόπου μας εκ των έσω.

    Με φανερό προβάδισμα, κάτω από ένα άρτιο δίκτυο μεταφοράς των αγαθών μας από κάθε μεριά της Ελλάδας, με φορτηγά ψυγεία, με συνεχή δρομολόγια και με άριστες ψυκτικές κτιριακές εγκαταστάσεις, φροντίζουμε μέχρι και σήμερα να φτάνει στην επιχείρηση σας πραγματικά ότι καλύτερο. Γι’ αυτό κιόλας κάθε χρόνο τα εμπορεύματα μας πιστοποιούνται εγγράφως ότι καλύπτουν το πρότυπο σύστημα διαχείρισης και διασφάλισης ποιότητας I.S.O. & H.A.C.C.P. ( ISO 22000:2005) .

Πιο επιγραμματικά σας προσφέρουμε: 

1. Άρτιο δίκτυο διανομής με σύγχρονα φορτηγά ψυγεία, ώστε τα εμπορεύματα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες να μην υπόκεινται σε καμία απολύτως αλλοίωση, 

2.  Εκπαιδευμένο προσωπικό με εξασφάλιση της τήρησης των κανόνων υγιεινής σε όλα τα επίπεδα της δραστηριότητας μας,

3. Πιστοποιημένα προϊόντα σύμφωνα με το πρότυπο σύστημα διαχείρισης και διασφάλισης της ποιότητας, I.S.O. & H.A.C.C.P., κάτω από συνεχείς και εντατικούς ελέγχους από τον φορέα πιστοποίησης,

4.  Την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων που μπορείτε να βρείτε σε ολόκληρη την αγορά,

5. Καταχώρηση της παραγγελίας σας τηλεφωνικά, μέσω fax & e- mail οποιαδήποτε ώρα το θελήσετε,    

6. Άμεση παράδοση της παραγγελίας στον χώρο σας αφού διαθέτουμε πολυάριθμα μεταφορικά μέσα για την άμεση διακίνηση των εμπορευμάτων σε κάθε σημείο του νησιού,

    Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία είμαστε στην διάθεση σας γι’ αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για όποια διευκρίνιση χρειάζεστε.

                                                             Με εκτίμηση για την

                                                            Ι. ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

                                                            Τσουκαλάς Σταύρος

 

  

 

 

     Με την πολυετή μας πείρα στον χώρο της χονδρικής διάθεσης φρούτων και λαχανικών και την ανάγκη να επιβραβεύσουμε και να ανταμείψουμε την εκτίμηση, την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε στο Νέο μας Κατάστημα Λιανικής και Χονδρικής πώλησης Φρούτων & Λαχανικών, σε ένα χώρο υψηλών προδιαγραφών με ακόμα μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά, βιολογικά προίόντα, κατεψυγμένα λαχανικά, smoothies, χύμα όσπρια, μπαχαρικά, ξηρούς καρπούς καθώς και ποικιλία τοπικών Ζακυνθινών προϊόντων όπως μέλι, λάδι, κρασί και σταφίδα.

 Σας περιμένουμε στον νέο μας χώρο, Καμάρα Αγίου Λαζάρου, Ζάκυνθος                                        (τηλ επικοινωνίας 2695027898)

 

 

 

UA-36942700-1